+30 2410 235262

ΣΙΤΕΣ

Σίτα κάθετης κίνησης 38mm

 

Κάθετη κίνηση με περίβλημα 38 mm, μπορεί να εφαρμοστεί σε όλες τις πόρτες και τα παράθυρα. Προσφέρει αθόρυβη λειτουργία, αξιοπιστία και εύκολη εγκατάσταση.

Πλεονεκτήματα:

Μέγιστο ύψος εγκατάστασης 2,40 μέτρα.

Το κλείσιμο της οθόνης επιτυγχάνεται με τη χρήση ρυθμιστών, όπου το άγκιστρο που συγκρατεί το κάτω περίβλημα βρίσκεται σε κωνικό πλαίσιο και συγκρατείται από μια ασφάλεια.

Μπορεί να στερεωθεί στη θέση του στο περίβλημα με δύο τρόπους: 1) βιδώνοντας τα ειδικά πλαστικά κλιπ τοποθέτησης (τα οποία παρέχονται με κάθε σετ εξαρτημάτων). Βιδώνονται στο επάνω μέρος του επιθυμητού χώρου εγκατάστασης και στη συνέχεια προσαρτώνται στο κουτί της οθόνης, 2) ή με τη χρήση ανασυρόμενων πωμάτων που επιτρέπουν το άνοιγμα έως και 10 mm σε περίπτωση λανθασμένης κοπής ή ακανόνιστου διαστήματος, καλύπτοντας κάθε ελάττωμα .

Τα εσωτερικά πλαστικά πώματα τοποθετούνται τέλεια σε 4 σημεία στο περίβλημα της οθόνης, πράγμα που βοηθά να διατηρείται πάντα το επιθυμητό εύρος 22 mm και να αποφεύγεται το κλείσιμο το οποίο θα μπορούσε να προκαλέσει δυσλειτουργία του συστήματος. Ο πλαστικός αναστολέας έχει ήδη προσαρμοστεί στα πώματα, ενώ το κάτω περίβλημα

χτυπήσει εσωτερικά στο δίχτυ της οθόνης.

Σίτα κάθετης κίνησης 42mm

Κάθετη κίνηση Το Apollo με περίβλημα 42 mm είναι κατάλληλο για τοποθέτηση σε πόρτες και παράθυρα και παρέχει τα ακόλουθα πλεονεκτήματα.

 

Πλεονεκτήματα:

 

Νέο περίβλημα 42mm για άνετη λειτουργία

Τηλεσκοπικά καλύμματα

Εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση

Αθόρυβη και αξιόπιστη λειτουργία

Οι οδηγοί ενσωματώνουν ένα απλό πινέλο, ενισχυμένο ή αδιάβροχο. Έρχεται σε 6μ μπαρ, σε στάνταρ διαστάσεις KIT, καθώς και σε ειδικές διαστάσεις, σε όλα τα χρώματα.

Σίτα plisse με ερπύστρια

Η οθόνη Plisse είναι ένα επαναστατικό προϊόν για μπαλκονόπορτες, προσφέροντας ομαλή λειτουργία, αντοχή και ποιότητα. 
Πλεονεκτήματα:

 • Ένα μη εύφλεκτο δίχτυ αντοχής τύπου ακορντεόν, κατασκευασμένο από πολυεστέρα, προσφέροντας προστασία, σκίαση και ανθεκτικότητα σε αντίξοες καιρικές συνθήκες.
 • Ένα καλώδιο μεταξύ των δικτυωτών στρώσεων παρέχει προστασία από τον άνεμο και συχνή καθημερινή χρήση.
 • Δεν χρησιμοποιεί ένα ελατήριο επιστροφής, καθιστώντας έτσι την πόρτα άνοιγμα και κλείσιμο, εύκολο στα παιδιά ή τους ηλικιωμένους.
 • Επιτρέπει την κάλυψη ευρύχωρων μπαλκονιών πόρτας, καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως οθόνη 1 / φύλλο ή 2 / φύλλων. Με τη σύνδεση των 
  φύλλων διαδοχικά μπορούν να σχηματιστούν 3 / φύλλα, 4 / φύλλα κλπ., Ώστε να καλύπτουν έκταση μέχρι 6m.
   ΠλάτοςΥψος
  min700 mm1.100 mm
  Μέγιστη1.800 mm3.000 mm

  Διατίθεται σε δύο καθαρά χρώματα, μαύρα ή γκρι .

Σίτα plisse με οδηγό

Σίτα πλισέ με οδηγό ιδανική λύση για μπαλκονόπορτες. Εύχρηστη, τοποθετείται εύκολα, μπαίνει στα ήδη υπάρχοντα κουφώματα. Διαθέσιμη σε μονόφυλλη, δίφυλλη, επάλληλη. Σε οποιοδήποτε χρώμα και διάσταση.

Η σίτα αυτή είναι ο νέος τύπος σίτας, ιδιαίτερης αισθητικής κατάλληλη για πόρτες και παράθυρα. Είναι εύκολη στη χρήση καθώς δεν έχει ελατήριο επαναφοράς και σταματάει σε οποιοδήποτε σημείο επιθυμούμε.

Σίτα οριζόντια κίνησης

Η οθόνη είναι ένα σύστημα οριζόντιας κίνησης και έχει δημιουργηθεί για να καλύψει όλες τις διαστάσεις, με απόλυτη ασφάλεια. Παράγεται σε εκδόσεις ενός φύλλου και δύο φύλλων.

Σίτα ανοιγόμενη

ανοιγόμενες σίτες, με αυτόματη επαναφορά και κλείσιμο με μαγνήτη,  ιδανικές για εξώπορτες και μπαλκονόπορτες.